
Batman’da 15 Temmuz anma programı düzenlendi
FETÖ'nün ABD'nin desteğiyle 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişiminin 3’üncü yıldönümü dolayısıyla Batman Valiliği tarafından anma programı düzenlendi. Batman'da vatandaşlar 15 Temmuz günü bir kez daha meydana indi.
Batman Valiliği Adalet Bulvarı üzerinde bir araya gelen vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine bir kez daha tepki gösterirken, darbe girişiminin başarısız olmasını ise kutladılar. Etkinliğe katılan binlerce vatandaş sık sık tekbirler getirdi.
Protokolün de katıldığı etkinlik Hafız Şeyh Münir Abdulcevad'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, 15 Temmuz şehit ve gazileri için dua etti. Daha sonra program, slayt gösterimleriyle devam etti.
İstanbul'daki Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen anma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması canlı olarak dinlendikten sonra ilahi ve marşlar seslendirildi.
Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Batman Valisi Hulusi Şahin, alanı dolduran vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
Şahin, "15 Temmuz zaferiyle beraber biz 16 Temmuz sabahı çok daha güçlü, büyük bir Türkiye’ye uyandık. Biz bugün kahramanlarımızla övünüyoruz. Kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Ama bilin ki hainleri de unutmamak lazım. Bu ihaneti asla unutmayalım ve unutturmayalım. Fethullah Gülen adındaki sahte peygamber, kendini Mehdi, kâinat imamı ilan eden papaz bizim evlatlarımızı kandırdı. Bizim evlatlarımızı mankurtlaştırdı ve bize karşı silah çeker hale getirdi. Kendi silahlarımızla maalesef şehit olduk. Bir daha 15 Temmuzu yaşamamak için uyanık olmalıyız. Öyle uyanık olmalıyız ki evlatlarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz." diye konuştu.
Program ilahilerin seslendirilmesinin ardından son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok