
RAMANLI: BÜTÜN BATMAN KAZANACAK
RAMANLI: BÜTÜN BATMAN KAZANACAK
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDAPAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, sırtlarını halka dayadıklarını ve bu yolun sonunda bütün Batman’ın kazanacağına inandıklarını kaydetti.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Batman Milletvekili ve HÜDAPAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret etti.

Ziyaret ve temasları sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı, şu ifadelere yer verdi: “Ulu Cami ve Alo Tevşo esnafını ziyaret ettik. Oruç halkımızın yüzüne tebessüm olarak yansımış. Sevgili Batmanlılar yüzünüz hep böyle gülsün. Gülen yüzlü belediye #BizimleOlur #HÜDAPARlaOlur. Bisikletine ilk defa binecek çocuğun heyecanıyla geziyoruz.

Sokak sokak, cadde cadde. Bir bastona dayanmak zorunda kalan yaşlı amca gibi dayıyoruz sırtımızı halkımıza. Emeğini ekmeğe dönüştüren bir nakliyecinin casino siteleri tüm yorgunluğuna ve sıkıntılara rağmen pedala basması gibiydi gayretimiz. Ve inanıyoruz bu yolun sonunda bütün #Batman kazanacak. #BuSeferHÜDAPAR”
HALKLA İFTARDA BULUŞTU
Esentepe Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde halkla bir araya gelen HÜDA PAR Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, masaları tek tek dolaşarak halkın Ramazan ayını kutladı ve sorunlarını dinledi.

İftar yemeğine katılan Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile bir araya gelen Ramanlı, Ramazan için iyi dileklerini ileterek, siyasi farklılıklara rağmen, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı.
Ramanlı, Ak Parti’nin başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ı da ziyaret ederek, seçim süreci boyunca iyi dileklerini iletti. Ramanlı’nın yaptığı bu ziyaretler, siyasi olgunluğun bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok