
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Batman merkez ve ilçelerde Şehit ve Gazi aileleri, YURT – SAV Derneğinin projesi kapsamında kahvaltıda bir araya geldi.
Batman Şehit Aileleri İle İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YURT-SAV) İçişleri Bakanlığı bünyesindeki proje kapsamında 01 Temmuz 2019 tarihinde başlayan proje kapsamında yaklaşık bir yıl boyunca bir araya geldiler. Şehit ve Gazi ailelerine verilen eğitimin yanı sıra moral vermek amacıyla bir yıl içinde 10 ayrı kahvaltı programı düzenlediklerini belirten YURT – SAV Başkanı Hasan Demir; “Şehit ve Gazi ailelerimizle 2 ayrı gezi ve piknik programının yanı sıra yıl içerisinde 10 ayrı kahvaltı programı düzenledik.
Projemizde tüm programlarımızdan önce Şehitlerimizin ruhları için Mevlüd’ü Şerif ve Kur’an-ı Kerim okuttuk. Yine Halk Eğitim Merkezi ile koordineli bir şekilde şehit anneleri, eş ve yakınları için açtığımız okuma yazma kurslarından 28 kişi Okuma yazma öğrendi. Bizim tek bir amacımız var.
Oda şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetleri olan anne, baba, eş ve çocuklarına sahip çıkmak iyi ve kötü günlerinde yanlarında durmaktır. Bu vesile ile katılım sağlayarak bizleri kırmayan şehit yakınlarımıza basın mensuplarına değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok