
BEYCAN'DAN PETROLSPOR'LU FUTBOLCUYA JEST
Beycan Sürücü Kursu, hafta sonu deplasmanda Erbaa Sporu 2-1 mağlup eden Batman Petrolspor’a jest yaparak bir futbolcuya ehliyet verdi.
Batman Petrolspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Erbaaspor’u, 2-1 yenerek sezonu galibiyetle açan takım, taraftarlarını sevindirdi.
Takımın galibiyetini tebrik eden Beycan Sürücü Kursu yetkilisi ve aynı zamanda Petrolspor’un eski futbolcusu Zeydan Beycan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Petrolspor futbolcularına jest yaparak bir futbolcuya ehliyet verdi.
Beycan yaptığı açıklamada, Batmanı 3.lig 3.grupta temsil eden Batman Petrolspor’un sezonu galibiyetle açması kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.
Futbolcuların başarılarının devamını dilediklerini ifade eden Beycan, moral ve destek amacıyla takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında daha önce mahalli amatör futbol takımlarına da forma desteğinde bulunduklarını belirten Beycan, imkanları nisbetinde desteklerini sürdüreceklerini söyledi.
Beycan: “ Bende Petrolsporda top koşturdum. Galibiyetin ve desteğin futbolcular üzerinde ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Sezonu galibiyetle açan Petrolsporumuza ve futbolcularına destek vermemiz lazım. Beycan Sürücü Kursu olarak futbolcuları tebrik amaçlı bir futbolcumuza ücretsiz ehliyet verdik. Takımımızın başarısının devamını diliyorum.” dedi.
Petrolspor futbolcusu Özgen Erdem de şöyle dedi: “Beycan Sürücü Kursu’na ve çalışanlarına ilgi alakaları için hem de maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok