Rektör Durmuş, YediHilal Gençliği ile Biraraya Geldi
Batman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, YediHilal Derneği gençleri ile bir araya geldi.
Merkez Külliye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve üniversitenin WEBTV’sinden de canlı yayınlanan programda ilk olarak üniversitenin tanıtımını gerçekleştiren Rektör Durmuş, daha sonra hem sosyal medya üzerinden sorulan soruları hem de programa katılan gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.
Gençlere akademik tecrübelerini anlatan Rektör Durmuş, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu bu yüzden de gençlerin önünü açmak için üniversite olarak her türlü imkanı sunduklarını kaydetti.
Üniversite olarak kentteki sivil toplum kuruluşları ile gençlere yönelik projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Rektör Durmuş, “Özellikle gençlerimizin Çanakkale’yi görmelerini istiyoruz. Çanakkale’yi görmeyen anlamayan üzerinde yaşadığı BU toprakların kıymetini bilemez. Çanakkale, birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde ortaya koyan yegane yerdir. Orada doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu ülkenin her bir vilayetinden şehitlerimiz yanyana yatıyor. Bu topraklar için omuz omuza mücadele etmiş, birlikte şehit olmuşlar yine de bu vatanı yedi düvele teslim etmemişler. Bu yüzden gençlerimizi Çanakkale’ye gönderiyoruz. İnşallah YediHilal gençliğini de hazırlayacağımız proje kapsamında en kısa zamanda Çanakkale’ye göndereceğiz.”
.jpg)
Gençleri önemsediklerinin altını çizen Rektör Durmuş, bu kapsamda STK’lara da önemli görevler düştüğünü söyledi.
Yaklaşık 2 saat süren program sonunda YediHilal Ortaöğretim Komisyonu Başkanı Mühendis Faruk Baldiş Rektör Durmuş’a tablo hediye ederken Rektör Durmuş da Baldiş’e program anısına plaket hediye ederek teşekkür etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 02EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 03REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 04OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 05KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 06Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 07Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 08TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 09Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 10ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 11TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 12Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 13MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 14YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI




Henüz Yorum yok