
Dernekler arası ‘Siyer Yarışması’ düzenlendi
Geçtiğimiz hafta dernekler arasında yapılan yarışmada dereceye giren 30 kişi arasında düzenlenen yarışma, salgın tedbirlerine riayet edilerek bayan ve erkeklerin katıldıkları ayrı oturumla gerçekleştirildi.
Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Koordinatörü Feyzi Aydın, yaptığı açıklamada, Batman Peygamber Sevdalıları Derneği’nde düzenlenen Siyer Yarışmasına katılan 30 kişiden dereceye girecek 9 kişiye çeşitli hediyelerin verileceğini belirtti.
Feyzi Aydın
Aydın, dereceye giren ilk üç birinciye tablet, ikincilere kol saati ve üçüncü olanlara Dua Yayıncılıktan kitap seti hediye edileceğini söyledi.
Aydın, “Peygamber Sevdalıları olarak ‘Mevlid Haftası’ münasebetiyle etkinliklerimizden biri olan Siyer Yarışmasını düzenledik. Siyer Yarışmasını Batman’daki dernekler arasında yaptık. Kadın kolları, TESSEP ve erkek kolları olmak üzere kendi aralarında birer Siyer Yarışması düzenlediler. Her kolun birincileri bugün Peygamber Sevdalıları Derneğine gelerek yarıştılar.” ifadelerini kullandı.
Yarışmada dereceye girenlere ödüllerin verileceğini belirten Aydın şöyle devam etti:
“Final yarışmasına 30’a yakın katılımcı geldi. Katılımcılar bugün burada düzenlenen Siyer Yarışmasına katıldılar. İnşallah önümüzdeki günlerde yarışmada dereceye girenlerin sonuçlarını açıklayacağız. Buraya gelen kadın kollarından 3 kişi, TESSEP’ten 3 kişi ve erkeklerden 3 kişi olmak üzere toplamda 9 kişi dereceye girecektir. Her koldan birinci olana ödül olarak tablet, ikinci olanlara kol saati ve üçüncü olarak dereceye girenlere ise kitap seti hediye edilecektir. Siyer Yarışmasında emeği geçen tüm dernek başkanlarımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 012025 FESTİVAL TAKVİMİ
- 02Ahmet Dinç Vakfı burs başvuruları başladı
- 03TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 04FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 05 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 06GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 07ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 08PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 10HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 11ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 12DEM Parti’den basın açıklaması
- 13İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 14ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 15ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Henüz Yorum yok