İkinci öğrenci Kafilesini de Çanakkale ve Ankara’ya Uğurlandı
Öğrencilerde “Bürokrasiyi Tanıma ve Tarih Bilinci Oluşturma” amacıyla düzenlenen geziye katılan öğrencileri uğurlama törenine konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Öğrencilerimiz Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Aydın, Balıkesir, Çanakkale'ye gidecekler. Öğrencilerimiz ile birlikte Çanakkale’de şehitlerimizi hep beraber yad edeceğiz.” dedi.
Rektör Demir tarafından Merkez Kampüs’ten uğurlanan 30 öğrenci başta Ankara, Çanakkale ve Konya olmak üzere Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa, Aydın, Balıkesir’i ziyaret edecekler.
Batman Üniversitesi olarak başarılı öğrencilerini ödüllendirmeye devam ettiklerini belirten Rektör Demir, “Gönül isterdi ki pandemi bitsin, daha rahat bir imkanda daha fazla sayıda öğrenci ile daha geniş katılımlı daha içerikli daha kapsamlı bir program hatta birkaç program düzenleyelim.” dedi.
Rektör Demir konuşmasına şöyle devam etti:
“Öğrencilerimiz Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Aydın, Balıkesir, Çanakkale'ye gidecekler. Öğrencilerimiz ile birlikte Çanakkale’de şehitlerimizi hep beraber yad edeceğiz. Ankara’da millet bahçesini ziyaret edecekler. Bürokrasi daha yakından tanıma imkanı bulacaklar. Öğrencilerimiz bu sayede hem devlet kurumları ile daha yakın temas halinde olacaklar hem de önümüzdeki zaman dilimi içerisinde mezuniyetlerini sonrasında karşılaşacakları ortamları görecekler. Sınavlara, KPSS sınavına ve sonrasında ilgili mülakatları nasıl hazırlanacaklarına dair birinci elden bilgilendirilecekler. Dışişleri Bakanlığını ziyaret edecekler. Bakan Beyin programda değişiklik olmaz ise başka devlet kurumlarını da ziyaret edecekler. Öğrencilerimizin bu çerçevede döndüklerinde almış oldukları bu tecrübeleri diğer öğrenci arkadaşlarıyla paylaşacak ve önümüzdeki zaman dilimi içerisinde daha iyi motive olacaklardır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01VALİ CANALP, SAHA İNCELEMELERİNDE BULUNDU
- 02KORİK MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI
- 03ERKÖKLÜ’YE YENİ ULAŞIM GÜZERGÂHI
- 04İL BAŞKANI YILMAZ “BM, SOYKIRIMA ARTIK SESSİZ KALAMAZ”
- 05Atatürk Ortaokulu’ndan Gazze’ye Destek Kermesi
- 06
- 07102. YIL KUTLAMALARI KABUL TÖRENİ İLE SONA ERDİ
- 08FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 09CUMHURİYETİN 102. YILI KUTLANDI
- 10VALİ CANALP’TEN 29 EKİM MESAJI
- 11ŞANSİ’DEN ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DESTEĞİ
- 12NARKO TIR BATMAN’DA VATANDAŞLARI BİLİNÇLENDİRDİ
- 13VALİ CANALP “DAHA TEMİZ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
- 14ODA SEÇİMLERİ İÇİN HEYECAN BAŞLADI
- 158. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI




Henüz Yorum yok