
ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı.
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı. 11 kentte büyük felakete neden olan depremin ardından yoğun bir dayanışma çalışması gerçekleştiren Batman ASKON ekibi, aylık toplantı için bir araya gelerek bölgeye yaptıkları yardımları açıkladı. Aylık toplantı için bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan ASKON batman Şube Başkanı, “Destekler konusunda Batman halkının seferberliği göz ardı edilemez” dedi. Nasıroğlu, “Öncelikle ülkemizde yaşanan yüzyılın felaketinde milletimiz başı sağ olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kalanlara da rabbim sabırlar versin. Depremin ilk gününden itibaren bölgede büyük bir mücadele veriliyor. Buna bizatihi şahitlik etmiş bulunuyoruz. Acılarımızı elbette telafi edebilmek zor ama devlet ve millet el ele vererek bu zor günleri de aşacak ve bu şehirlerimizi hep birlikte yeniden yaşatacağız.
ASKON Batman şubesi olarak da, ilk günden bu yana bir olup, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber deprem bölgelerine maddi ve manevi anlamda depremzedelerimizin yanlarında olmak için canla-başla mücadele ettik. İhtiyaçlar üzerine yardım tırlarımızı, iş makinelerini, temel gıda maddelerini, giyecek, içecek, ısınma, su, ekmek ve daha birçok ihtiyacı tedarik ederek bölgeye gönderdik. Depremden etkilenen ve ilimize gelen kardeşlerimizin de barınma ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Batman halkının seferberliği de göz ardı edilemez.
Tüm halkımıza, herkesin huzurunda şükranlarımı sunmaktan gurur duyarım. Yaşanılan bu yüzyılın afetinden sonra bizler, ordaki kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye düşünmenin tam vaktidir'' diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok