
YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3.Kademe Yüzme Antrenörü Mahsum ÖZDEMİR büyük düşünüyor ve bu düşünce doğrultusunda sporcu yetiştiriyor.
Türk Devletleri Teşkilatı ‘’ Herkes İçin Yüzme ‘’ Projesi kapsamında Şanlıurfa İlinde yapılan 8.Bölge Yüzme Müsabakaları’na, ilk defa Batman’dan yüzme sporu branşında katılım sağlayan sporcu kafilesinde Baş Antrenör olarak görev alan Mahsum ÖZDEMİR, yaklaşık 7 aydır performans sporcusu olarak hazırladığı Berat Samet KÜNKÜL’ün, 14 yaş kategorisinde 1 inci olması sonucunda büyük mutluluk yaşadı. Mahsum ÖZDEMİR; ‘’ Berat Samet ile yaklaşık 7 aydır, haftanın 4 günü, teknik, taktik ve kondisyon kazandırmaya yönelik antrenman yaptık.
Bu geçen sürecin sonunda elde ettikleri başarıyı çok fazla büyütmediklerini ancak doğru işler yaptığımızı görmemiz açısından bu başarıyı değerli buluyoruz. Grup müsabakalarında tanıştığımız, Amerikalı ünlü yüzücü Michael Phelps ile çalışmış, Yüzme Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Erkan GÜNAY, sporcumuzun yaptığı derece nedeniyle bizi kutladı. Bu durum bizi çok mutlu etti. 4-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Konya’daki projenin Türkiye Şampiyonası’nda da, İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporcumuzun ileriki süreçte daha iyi yere gelmesi için bilimsel çalışmalara ağırlık vererek hazırlayacağımız kısa, orta ve uzun vadeli programlarla hedeflerimize ilerleyeceğiz. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta İl Müdürümüz Mehmet Şafi ÖZPERK olmak üzere, İl Müdürlüğümüzün tüm birimlerine ve velilerimize teşekkür ederim ‘’ dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok