30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü kutlamaları tüm Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı.

Tarihimizin önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 101. yıldönümü nedeniyle Batman Valiliği önünde bulunan kutlama alanına gelen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla coşkulu kutlamaya renk kattı. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Batman Valiliği bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Valilik makamında tebrikat törenine geçildi. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Milletvekili, askeri erkan ve protokol üyelerini kabul etti.

HALKI SELAMLADILAR…
Turgut Özal Bulvarı, Valilik karşısında devam eden kutlama programında Batman Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos’la ilgili kutlama mesajının okunmasının ardından, Hava Personel Üsteğmen Hasan Oral tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve folklor gösterisinin ardından program geçit töreni ile sona erdi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 02Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 03ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 04Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 05Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 06Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 07“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 08HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 09Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 10Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 11UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 12Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 13Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 14ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 15YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ




Henüz Yorum yok