“Tansiyon düşürülmeli”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, belediyeye kayyum atanması sonrası Batman’da yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Seçme ve seçilme hakkının korunması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “Ya adaylık kriterleri yeniden düzenlenmeli ya da seçilen kişilerin, halkın iradesine uygun olarak görevde kalmalarına saygı gösterilmelidir. Kimse sokakları panayır alanı çevirmeye hakkı yok toplu yaşam alanları zarar vermek kimseye fayda vermez. Gençler sizler bizlerin geleceği olarak görüyoruz. Güzel Batmanımıza bunu yapmanıza hakkınız yok” dedi.
“BATMAN EKONOMİSİ İÇİN BÜYÜK KAYIP”
Batman’da yaşanan olayların kentin ekonomisini ve halkın günlük yaşamını olumsuz etkilediğine dikkat çeken Yılmaz, “Caddeler kapatılmış, esnaf dükkânını açamaz hâle gelmiş durumda. Bu durum, esnaf için olduğu kadar Batman ekonomisi için de büyük bir kayıp. Esnafın daha fazla mağduriyet yaşamaması için olayların bir an önce son bulması şart” diyerek, kentteki tansiyonun düşürülmesi çağrısında bulundu.
‘ÇOCUKLARIN ELİNE KALEM YAKIŞIYOR”
Yılmaz, gençlerin ve çocukların olaylarda yer almasını da eleştirerek, “Çocukların ve gençlerin eline taş değil, kalem yakışır. Bu tür olayları geniş bir perspektiften ele alarak, gençlerimizi korumak ve onlara sağlıklı bir gelecek sunmak hepimizin sorumluluğu. Batman’da artan gerginlikle birlikte sokaklar adeta savaş alanına döndü. Batman halkı, normal yaşantısına dönmek istiyor. Siyasi parti temsilcileri ve yetkililer olarak bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu olayların sona ermesi için herkes elini taşın altına koymalı” ifadeleriyle sağduyu çağrısında bulundu.
Görevden alınan belediye başkanının yargı süreci sonuçlanana kadar sağduyulu olunması gerektiğini belirten Yılmaz, “Kırarak, dökerek ve yakarak bir yere varamayız. Bu durum, en çok halkımıza ve esnafımıza zarar veriyor. Batman için, Batman halkı için sağduyuyu elden bırakmamalıyız” dedi.
Etiketler : #Tansiyon,#düşürülmeli,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok