WC PROJESİNE TEPKİ
Demokrasi Platformundan WC projesine tepki
Batman Belediyesi tarafından Endüstri Meslek Lisesinin önünü ile Atatürk Parkı yanında yapımına başlanan mini market ve tuvalet projesine bir tepki de Batman Demokrasi Platformu Dönem Sözcülerinden geldi.
Batman Demokrasi Platformu Dönem Sözcüleri Vahdettin Tüzün ve Deniz Topkan, Turgut Özal Bulvarı üzerinde Endüstri Meslek lisesinin önü ile Atatürk Parkı yanında yapımına başlanan mini market ve tuvalet projesine tepki gösterdi.
‘KAMU ALANLARI ZAYIFLATILMAKTADIR’
Projenin ranta dayalı olduğunu ileri süren Tüzün ve Topkan “Modern kentlerde kamu alanları kişi sayısı üzerinden hesaplanarak nüfusa bağlı olarak arttırılırken Batman kent merkezinde mevcut kaldırımların bu şekilde işgal edilerek rant alanına dönüştürülmesi kamu alanları zayıflatılmaktadır. Rant amaçlı inşa edilmekte olduğu anlaşılan yapının inşa faaliyetleri hemen sonlandırılmalı ve burası kamu alanı olarak eskisi gibi tahsis edilmelidir. Kamu kullanımında olan yol, park ve kaldırımların rant amaçlı kullanılmasını kabul etmiyoruz. Alınan yanlış kararların biran önce düzeltilmesini kent kamuoyu adına beklemekteyiz. Yeşil alanların korunarak yapılaşmaya izin verilmemesi gerekmektedir. Kent kamuoyu adına yaşanan kent suçları hakkında işlem yapılmasını ve bu yanlış kararlardan vazgeçilmesini bekliyoruz. Kent suçları hakkında sessiz kalmayacağımızı ve olayların takipçisi olacağımızı ifade etmek isteriz” diye konuştu.
Etiketler : #PROJESİNE,#TEPKİ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 02Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 03ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 04Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 05Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 06Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 07“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 08HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 09Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 10Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 11UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 12Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 13Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 14ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 15YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ




Henüz Yorum yok