
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü kutlamaları tüm Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı.

Tarihimizin önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 101. yıldönümü nedeniyle Batman Valiliği önünde bulunan kutlama alanına gelen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla coşkulu kutlamaya renk kattı. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Batman Valiliği bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Valilik makamında tebrikat törenine geçildi. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Milletvekili, askeri erkan ve protokol üyelerini kabul etti.

HALKI SELAMLADILAR…
Turgut Özal Bulvarı, Valilik karşısında devam eden kutlama programında Batman Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos’la ilgili kutlama mesajının okunmasının ardından, Hava Personel Üsteğmen Hasan Oral tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve folklor gösterisinin ardından program geçit töreni ile sona erdi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“PETROLÜN BAŞKENTİ BATMAN, YATIRIMIN DA MERKEZİ OLACAK”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ “ESNAFIN GÜCÜ BATMAN’IN GÜCÜDÜR”
- 03MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- 04İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 05500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ
- 06TURGUT ÖZAL BULVARI’NDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 07İhsan Taş “Ajda Pekkan ile Bir Projede Çalışmayı Çok İsterim”
- 08TUNCELİ VALİSİ AYGÖL, VALİ CANALP’İ ZİYARET ETTİ
- 09FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 10“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 11RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 12KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 13ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 14Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 15Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Henüz Yorum yok