KADIN MUHTARLARDAN VALİLİĞE ZİYARET
KADIN MUHTARLARDAN VALİLİĞE ZİYARET
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı ve farklı illerden gelen 24 yönetim kurulu üyesini bölgemize gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında misafir etti.

Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerinin yer aldığı ziyaret programı kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Niğde, Ordu, Samsun, Tekirdağ ve Tokat illerinden gelen 24 kadın muhtar ilk olarak, Valimizin eşi aynı zamanda Gönül Elçileri Batman Temsilcisi Dr. Ayten Canalp tarafından, Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında ağırlandı.
Öğretmenevinde düzenlenen programın ardından, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve beraberinde ülkenin farklı illerinden gelen 24 kadın muhtar, Vali Ekrem Canalp tarafından Valilik makamında kabul edilerek bir süre görüştü. Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu burada yaptığı konuşmada “Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarlarımızla buradayız, gelemeyen arkadaşlarımızın da selamlarını getirdik, bizlere burada gösterilen ilgiden çok memnun olduk, bu nedenle başta Sayın Valimiz ve eşi olmak üzere bize eşlik eden herkese teşekkür ederim” dedi.
Muhtarlar heyeti Valilik görüşmesinin ardından Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Abdullah Manap ve Dr. Fatma Ayhan tarafından Valilik Toplantı salonunda verilen Kişisel Eğitim programına katıldı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok