Karakola taciz ateşi açıldı
Batman merkez Huzur Mahallesinde bulunan Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi (10 Nisan Karakolu) girişinde bulunan nöbet kulübesine motosikletli oldukları belirtilen kişiler tarafından önce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Daha sonra el yapımı patlayıcı atıldı.
Alınan bilgiye göre olay saat 18.15 sıralarında Huzur Mahallesinde meydana geldi. Polislerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar karanlıktan istifade edip ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve özel hareket polisleri gönderildi.
Acılan ateş sonucu bazı kurşunlar bir eve isabet etti. Ev sahibi, daha önce de karakola yapılan saldırıda evlerinin EYP’li saldırıda hedef olduğunu söyledi.
Saldırganların yakalanması için çevrede operasyon başlatıldı.
Valilikten açıklama
Öte yandan Batman Valiliği, saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:
Batman Valiliği tarafından yapılan açılamada ise “9 Kasım Salı günü saat 18.15 sularında İlimiz Huzur Mahallesi'nde bulunan Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi'nin bulunduğu sokakta motosikletli yüzleri kapalı Bölücü Terör Örgütü Gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğu değerlendirilen iki şahıs tarafından kaleşnikof uzun namlulu silahla hedef gözetmeksizin havaya ateş açılmıştır. Yaşanan olayda herhangi bir can, mal kaybı ve maddi zarar yaşanmamıştır. İsabetin olmadığı olay yerinde yapılan ilk incelemede 8 adet boş kaleşnikof kovanı, 1 adet dolu kaleşnikof fişeği ile 1 adet pet su şişesi içinde patlatılmamış EYP ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili soruşturma başlatılmış olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon devam etmektedir.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok