
Sedat Gündüz "SİYASETEN BATMAN ÇIKMAZ BİR SOKAĞA SIKIŞMIŞTIR"
Sedat Gündüz "SİYASETEN BATMAN ÇIKMAZ BİR SOKAĞA SIKIŞMIŞTIR"
AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sedat Gündüz, yerelde yeni bir siyaset manifestosuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, kaybedenler kulübü siyasi müdavimlerine seslendi. Gündüz, değişimin şart ve elzem olduğuna dikkat çekti.
“Ben olgusunu aşamayan, biz olmayı başaramayan siyaset anlayışının hakim olmadığı bir kentte, istişare mekanizması işlettirilmedikçe siyaset kadük kalır.” Diyen AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sedat Gündüz, “Yerelde siyasette yeni bir manifesto şart. Dünün jargonlarıyla yarın tesis edilemez. Siyaset gelişiminde Batman çıkmaz bir sokağa sıkışmıştır. Çocukluğumuzda ensemizde boza pişiren siyasetçilerin, Batman’ın geleceğini tesis etmelerini beklemek, dünün kaybedenlerini kahraman olarak servis etmek, siyasi ataletten başka da bir şey değildir.”
ORTADA KOCA BİR TRAJEDİ VAR-
Değişmeyen tek olgunun değişim olduğuna vurgu yapan Gündüz, değişim için toplumun da değişime hazır olması gerektiğini kaydetti. Gündüz,“Bugün eğer geçmişin siyasi hayaletlerini, geleceği tesis etmek için yeni olarak birileri sunuyorsa burada bir trajedi var demektir. En büyük trajedide sözde sivil toplum kuruluşu, vakıf, dernek ve kanaat önderleri kapalı kapılar arkasında bu toplum namına değişimin önünü tıkamaktadırlar. Eskiyi bugüne revize etme trajedisini bu kente yaşatmaktadırlar ki işte değişmesi gereken anlayış da budur. Siyasette bu şekilde yenilenir ama bunun için değişime inanmamız gerekiyor.”
BU KENT İÇİN YAPTIKLARI BİRŞEY YOK-
Batman’ın kaotik problemleri olduğuna vurgu yapan Gündüz, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenlerin, merkezi hükümetin yaptıklarını kendilerine mal ettiklerini belirterek, “bu kent için yaptıkları bir şey yok” dedi. Vekilliğin icra makamı değil, rica makamı olduğunu kaydeden AK Parti Milletvekili aday Adayı Sedat Gündüz, “Biz hiçbir zaman ben yaptım, ettim demeyeceğiz, istişare etmeden iş yapmayacağız-karar almayacağız. İstişaremizi de kanaat önderi, bir kaç STK ile değil halkla yapacağız. Bizim mihengimiz halktır. Halkın kabul etmediği, içine sindirmediği şeyi biz de sindirmeyeceğiz-kabul etmeyeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok