TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ
TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun katılımıyla ‘Mükellef grupları ve dijital dönüşüm çalışmalarının muhasebe mesleğine etkileri’ konulu seminer düzenlendi.
TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu'nun yanı sıra, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Denetleme Kurulu üyesi Erkan Azizoğlu, Güneydoğu Anadolu platform başkanları ve Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası (SMMMO) Başkanı Hayrettin Başaran ile Batmanlı mali müşavirler katıldı.
“COVİD-19 SÜRECİNDE ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, pandemi döneminde ekonomiye ciddi katkılar sunduklarını söyledi. Kartaloğlu “bu süreçte mali sistemin sürdürülebilirliğini sağladık. Hep şunu söylüyoruz, eğer mali müşavirler olmasaydı, belki de çok büyük sıkıntılar yaşanacaktı. Elbette devletimiz tarafından da çok önemli destekler sağlandı. Bunlar kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin desteği gibi çok önemli desteklerdi. Bunların hayata yansımasında, insana dokunmasında mali Müşavirler in doğrudan rolü oldu. Dolayısıyla her dönem olduğu gibi bu dönemde de çok büyük katkılar sunduk"
BAŞARAN “BİRLİKTE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”
Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ise ülkemizde ve dünyada ekonomik sıkıntıların yaşandığını söyledi. Başaran," Ama biz el ele verirsek beraber çalışırsak doğruyu kendimize yok gösterip, doğrunun etrafında toplanıp el birliğiyle beraber çalıştığımız zaman bu problemlerin üzerinden geleceğimize inanıyoruz. Meslek camiamızın da sorunları var. Bunları da yine biz oda başkanlarımızla, üst birliğimiz TÜRMOB ile beraber bu sıkıntıları el ele dile getirip çözüme kavuşturacağız" dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 02SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 03SANTEK KURULU TOPLANDI
- 04KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 05BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 06BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 07AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 08BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 09BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 10KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 11EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 12BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 13VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ
- 14BATİŞ’ten Türkiye–Dubai İş Birliği Forumu: Yeni Ticari Köprüler Kuruluyor
- 15KÜLTÜRÜN KALBİ BATMAN’DA ATTI




Henüz Yorum yok