
Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
Batman’da bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 21 yaşındaki bir genç ölürken, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 12.00 sıralarında Kuyubaşı (Cegeluwe) köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Batman merkezden köye gitmekte olan Sinan Arslanoğlu (22) yönetimindeki 34 YL 6490 plakalı otomobil, sürücüsünün virajı alamayıp direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
Taklalar atarak yaklaşık 40 metrelik şarampole yuvarlanan otomobil içerisindeki S.K., S. A., M.V. ile F.K. yaralandı. Yaralılar kazayı gören köylülerin yardımıyla, otomobilin içerisinden çıkarıldı.
Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan 3’ü ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine, durumu ağır olan 21 yaşındaki Fatih Kurtay ise kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumu ağır olan yaralı Fatih Kurtay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kurtay’ın cenazesi otopsi işlemleri için Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Otomobilin kullanılmaz hale geldiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Köy yolunun çok tehlikeli olduğunu ve daha kötü kazaların da yaşanabileceğini söyleyen köy sakinlerinden Faysal Gönülaçar, yetkililerin buna önlem alması gerektiğini belirtti.
Gönülaçar, “Sürekli kazayla burun burunayız. Çok keskin bir virajımız var ama bir levha dahi yok. Yetkililerden bu yolu düzeltmelerini istiyoruz. Her an her şey olabilir. Biz arabamızla geçtiğimiz zaman o tehlikeyi yaşıyoruz. Bugün de araba kazası oldu. Onun için bir an evvel yolumuzun yapılmasını istiyoruz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok