Batman Üniversitesi ile SGK arasında işbirliği protokolü imzalandı
Batman Üniversitesi ile SGK arasında işbirliği protokolü imzalandı
2024 Emekliler yılı kapsamında Batman Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünce yapılacak faaliyetler belirlendi.
Aktif ve sağlıklı yaşlanma perspektifi kapsamında yaşlıların toplumsal hayata etkin katılımlarını sağlamak ve üniversite bünyesinde eğitim almaları için yapılan iş birliği protokolü Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e vekaleten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve Batman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Alaettin Ökten tarafından imzalandı. İkili iş birliği protokol kapsamında emeklilerin yaşam kalite düzeylerini desteklemek, bilgi/becerilerini yenilemek ve mesleki birikimlerini geliştirmek amacıyla belirli alanlarda uzmanlık kazanmaları sağlanacak. İmzalanan iş birliği protokolünde yer alan faaliyetler, Batman Üniversitesi +60 Tazelenme Üniversitesi Protokolüne bağlı olarak Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek. Emeklilere hitap edecek olan uzaktan eğitim programları ile pek çok etkinlik düzenlenmesi planlanırken protokolde sanat atölyeleri, tiyatro gösterileri, müzik dinletilerinin yanında fotoğrafçılık, aşçılık, pastacılık gibi sosyal aktivitelere yer verilecek.
Ayrıca Batman Üniversitesi bağlı fakülte ve yüksekokullarının ilgili bölümleri bünyesinde bitki bakımı, arıcılık, mantarcılık vb. konularda seminerler düzenlenerek ücretsiz fide ve tohum dağıtımı yapılması planlanıyor. Ayrıca manevî destek uygulamaları ile dijital okuryazarlık eğitimlerinin yer aldığı aktiviteler kapsamında pek çok alanda emekliler için uygulamalar gerçekleştirileceği bildirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 02MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 03Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 04BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 05ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 06TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 07AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 0832 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 09HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 10METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 11Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı
- 12İSVEÇ'TE BATMANLI YILDIZ'A ÖNEMLİ GÖREV
- 13ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 14EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 15REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN




Henüz Yorum yok