Batman Valisi Kozluk’ta incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti.
Kaymakamlık Konferans Salonunda Kaymakam Orhan Aktürk, kurum yöneticileri, kanaat önderleri ve güvenlik korucularıyla bir araya gelen Vali Deniz, Kozluk ilçesine yapılacak yatırım çalışmaları ile ilçenin genel durumunu değerlendirdi.
Daha sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret eden Deniz, bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Deniz, Konuşmasında birlik ve beraberliğin her şeyden önemli olduğuna değindi.
Deniz, “Cazibe Merkezleri projesi kapsamında Batman’a 200 yatırımcı yatırım yapmak için başvuruda bulundu. Bu sayede ilimizdeki işsizlik sorununun çözümüne önemli katkı sağlanacaktır. Huzurumuz olduğu müddetçe yapılacak çalışmalarda daha fazla başarı sağlanacaktır. Eğitim konusunda Batman, Türkiye’de okul öncesi eğitimde en fazla öğrenci artışının olduğu il olmuştur. Bu proje Türkiye’de örnek gösteriliyor.” diye konuştu.
Esnaf ziyareti sırasında, bir ekmek fırınında ocak başına geçip ekmek pişiren Vali Deniz, fırın çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek, iyi kazançlar temennisinde bulundu.
İlçe ziyaretinin ardından Ulaşlı köyüne geçen Deniz, köy halkıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Daha sonra köyün ortaokuluna geçen Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kendilerine kitap hediye etti.
Ulaşlı köyü ziyaretinin ardından, Bekirhan beldesine geçen Vali Deniz, beldede kot ve penye üretimi yapan tekstil fabrikasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Türkiye’de tanınmış birçok giyim firmasına ürün ürettiklerini belirten yetkililer, beldede yaklaşık 350 kişiye iş imkânı sağladıklarını belirtti.
Daha sonra belde belediyesi bahçesinde Belde Belediye Başkanı Zeki Demir ve belde halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra beldeden ayrıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 03SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 04BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 05NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 06HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret
- 07SOSYAL MARKET’TEN 126 BİN KİŞİYE DESTEK
- 08TPAO Mükerrem Tural Voleybol Turnuvası başladı
- 09BATMAN’A DEVLET TİYATROSU KURULUYOR
- 10Milletvekili Ramanlı, "Bu mesele çatışmayla çözülmez”
- 11''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 12KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 13OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 14İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 159 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok