ADAYLARI HALK BELİRLEYECEK
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim Kabul Komisyonu çalışmalarını sürdürürken partilerinin Belediye Başkan adaylarını halkın belirleyeceğini duyurdu.
Parti yetkilisi Kadri Tekin, yeniden HEDEP, yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapı çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ettiğini söyledi. Tekin, gerek Belediye Eşbaşkanlığı, ilçe Belediyeleri Eşbaşkanlıkları, Belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirterek, partilerine yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu açıkladı. Tekin, bunun partiye güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi.
Tekin, “Başvurularımız 9.12.2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz. Partimiz her süreci örgütlülük esasıyla aşmasını bilmiştir. Bunu da halkımızın öncülüğünde gerçekleştirmiştir. Bu anlamda yerel seçimler de önemli bir eşik olması itibarıyla önemlidir. Kayyım sistemine karşı halkın kendini yöneteceği bir sistem anlayışımız var ve bunu önümüzdeki yerel seçimlerde de ortaya koyacağız. Bizler on yıllardır süren bir mücadelenin temsilcileriyiz'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok