YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
Nasıroğlu, Batman’ın sağlık projelerini Bakan Memişoğlu’na taşıdı
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Batman’ın sağlık yatırımlarını görüştü.
Nasıroğlu’na ziyarette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu, ilçe ve belde belediye başkanları ile İl Sağlık Müdürü eşlik etti.
Ziyarette Batman’ın sağlık alanındaki öncelikli başlıkları detaylı şekilde ele alındı. Milletvekili Nasıroğlu, görüşmede özellikle 500 yataklı Devlet Hastanesi sürecinin hızlandırılması, İluh Devlet Hastanesi’nin ihale aşamasının öne çekilmesi, yeni sağlık yatırımları için hazırlanan alanların yatırım programına alınması ve DHY kapsamında Batman’ın uzman hekim ihtiyacı konularını Bakan Memişoğlu’na iletti.
Milletvekili Nasıroğlu ayrıca Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu Batman’da devam eden ve planlanan sağlık projelerini yerinde incelemek üzere kente davet etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’ın sağlık hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.
Nasıroğlu, “Hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden daha etkin, daha hızlı ve daha kaliteli şekilde yararlanabilmesi için her platformda girişimlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Nasıroğlu, ev sahipliği ve Batman heyetine gösterdiği ilgi nedeniyle Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 02İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 03NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 04BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 05EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 06BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 07KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 08‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 09CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 10Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 11İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 12“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”
- 13MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
- 14BESO’dan Karz-ı Hasen Destek Sandığı Girişimi
- 15ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA




Henüz Yorum yok