
Batman’da görevden alınan 763 kişiden 192'si tutuklandı
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde FETÖ bağlantılı kurum ve kişilerle ilgili devam eden soruşturma kapsamında Batman'da bu güne kadar hakkında işlem yapılan 763 kamu personelinden 192'si tutuklandı.
Konuyla ilgili Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 763 kamu personeli görevinden uzaklaştırılmış olup, bunlardan 192 kişi tutuklanmış, 78 kişi adli kontrol ile serbest kalmış, 5 kişi de firari durumdadır. Tutuklananlardan 1’i Vali Yardımcısı, 14’ü askeri, 124’ü emniyet, 36’sı adliye personeli, 15’i İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 1’i İl Özel İdare ve 1personel de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlik personelidir." denildi.
Batman'da 88 kamu personeli, Kanun Hükmünde Kararname ile kentte 287 personel olmak üzere 375 kamu personelinin görevinden ihraç edildiğinin belirtildiği açıklamada, bunlardan 175’inin emniyet personeli, 137’sinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 51'nin kamu kurumu ve kuruluşlarından, 12'sinin ise askeri personel olduğu kaydedildi.
Açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 27 kişi görevinden uzaklaştırıldığı belirtilerek, bugün de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 17 Milli Eğitim personelinden 9 kişinin tutuklandığı 8 kişinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok