BAŞÇI “TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TEŞKİLATLANDIK”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Başçı, Batman’daydı
ABDULLAH BAŞÇI “AYLARDIR HERKES SORUN ANLATIYOR, HALK PERİŞAN VAZİYETTE”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başçı “aylardır herkes sorun anlatıyor, halk perişan vaziyette” dedi. Basın toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Başçı’nın yanı sıra, İl Başkanı Abdulbaki Polat, İl Başkan yardımcıları ve partililer katıldı. Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Başçı, parti genel merkezi ve başkan yardımcıları olarak 3 aydır tüm illeri tek tek gezerek sorunları, problem ve dertleri dinlediklerini belirtti.
.jpg)
HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ
Ekonomik kriz yaşandığını belirten ve ülkenin adeta iflasın eşiğine getirildiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Başçı, “ Ekonominin E’sinden anlamayan bir bakan çıkıyor ‘Tabanı zaten vurduk, bundan sonra gidecek bir yerimiz yok, rahat olun’ diyor. Bu ne demek? Bir ekonomi bakanı, maliye bakanı böyle bir şey konuşursa, o ülkede ekonominin bittiğinin işaretidir. Millet inim inim inliyor. Öyle kelime oyunları yapıyorlar ki, bu kelime oyunlarıyla saltanatlarını biraz daha ileriye götürmeyi düşünüyorlar. Ama artık bu halk, bu vatandaş uyandı” dedi.
SEÇİM SÜRPRİZLERE GEBE
Bu seçimlerde kimsenin tahmin edemeyeceği oylara sahip olacaklarını kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Başçı, “seçim sürprizlere gebe” dedi. Başçı “Tarımımız o kadar güçlüydü ki, kendi kendimize yetecek durumdaydık. Ama öyle politikalar uygulandı ki, çiftçi, tarım bitirildi. Şimdi ise kala kala yüzde 6-7 oranında tarımla uğraşan bir kitle kalmış” diye konuştu. Basın toplantısının ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı Batman’da esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET
- 02BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 03ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 04TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 05BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 07SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 08“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 09TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 10SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 11BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 12YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 13BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 14ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 15VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”




Henüz Yorum yok