“Seçimle ilgili her türlü tedbirimizi aldık”
Batman Valisi Ahmet Deniz, özel bir işletmede basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirler katıldı.
İftar sonrası basın mensuplarına hitap eden Vali Deniz, “İnşallah seçim sürecinde her türlü tedbirlerimizi aldık. Bize düşen görev vatandaşlarımızın özgür iradesini sandığa yansıtmaktır. Baskı ve tehdide asla ve asla müsaade etmeyiz. Zaten öyle bir şey de yoktur. Birinci derecede benim görevim güvenlik almak. Onun dışında vatandaşımız özgür bir şekilde gider tercihini yapar biz ona saygı duyarız. Onunla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Her türlü tedbirimizi aldık.” dedi.
Tüm siyasi partilerin güzel bir ortamda siyaset yapmasını istediklerini belirten Deniz, “Siyasi partilerden ricamız siyaseti sevgi saygı içerisinde yapmalarıdır. Önemli olan birbirini kırmadan, dökmeden ve germeden siyaset yapmaktır. Demokraside sandık olacak tabi sandıkta vatandaşın tercihi olacak. O tercihe herkes saygı duyacak. İnşallah bunu hep beraber icra edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İki yıldır Batman’da görev yaptığını ve Batman basınından memnun olduğunu dile getiren Vali Deniz, şunları söyledi: “Sizlerle de 2 yıldır beraber çalışıyoruz. Karşılıklı saygı sevgi içerisinde yaşıyoruz. Birçok şeyi sizden alıyorum. Yazdığınız her şeyi arkadaşlar bana getiriyor. Bir yerde bir sıkıntı problem varsa bir fakir fukarasının sıkıntısına arkadaşlarımız anında ulaşıyorlar. Bizim görmediklerimize gözümüz kulağımız oluyorsunuz onun için sizlere teşekkür ediyorum.”

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 02ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 03KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 04BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 05Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 06YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 07METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 08GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 09VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 10VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 11İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 12PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 13BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 14AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 15KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU




Henüz Yorum yok