SULAMA KANALI’NDAKİ HASAR GİDERİLDİ, YOL TRAFİĞE AÇILDI
Batman Silvan Sulama Kanalı’nın 36. kilometresinde Karayolları Bölge Müdürlüğü yüklenici firması tarafından yürütülen yol yapım ve genişletme çalışmaları sırasında, yol kenarındaki istinat duvarının kaldırılması sonucu kanal dolgusuna ve sulama kanalına zarar verildi.
Yağışların etkisiyle kanaldan karayoluna su akması üzerine bölgede kısa süreli bir aksama yaşandı. AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, konunun kendilerine ulaşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Temim Orhan ve Karayolları Şube Müdürü Şehmuz Yıldız ile birlikte bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulundu. İl Başkanı Şansi, ilgili kurum yetkilileriyle görüşerek sorunun hızlı bir şekilde giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.
Yapılan çalışmalar kapsamında sulama kanalındaki tüm tahliyeler açılarak suyun kontrollü şekilde deşarjı sağlandı. Yüklenici firma tarafından hasar gören bölümde onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sürecin yakından takip edildiğini belirterek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
Öte yandan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun da konuyla yakından ilgilenerek süreci takip ettiği öğrenildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok