NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
Batman’da Malabadi Köprüsü Parkı ve Seyir Terası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışta konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’ın AK Parti iktidarı döneminde büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını belirterek “Batman’da yaptık, yapıyoruz, yine yapacağız” dedi.
Sabah saatlerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü programlarına katıldıklarını ifade eden Milletvekili Nasıroğlu, ardından Batman Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulunduklarını söyledi.
Açılışı yapılan mesire alanının Batman’a nefes aldıracak önemli bir sosyal yaşam alanı olduğunu belirten Milletvekili Nasıroğlu “Türkiye Yüzyılı diyoruz, yaşanabilir şehirler diyoruz. Batman bunun dışında olamaz. 24 yıldır ‘yaptık’ dedik çünkü yaptık. Yapacaklarımızda da bir tereddüt yok” diye konuştu.
Kentte tamamlanan yatırım sayısının yüzlerle ifade edildiğini vurgulayan Milletvekili Nasıroğlu “O kadar çok eser yaptık ki artık sayılamayacak hale geldi. Batman’da attığımız her adımın bereket getirdiğini görüyoruz. Bu başarıyı Batman’ın dinamik, üretken ve teknolojiye hakim genç nüfusu sayesinde elde ediyoruz” dedi.
Sulama projeleri ve sera kent çalışmalarının önemine değinen Milletvekili Nasıroğlu, gıda güvenliği ve kuraklıkla mücadele için modern sulama yatırımlarının hızla devam ettiğini belirtti.
Batman Bilim Merkezi’nin ise Türkiye’de ilk kez uygulanan bir modelle kurulduğuna işaret eden Milletvekili Nasıroğlu “TÜBİTAK, Boğaziçi Üniversitesi, KOSGEB ve Yatırım Akademisi’nin iş birliğiyle üçlü bir proje yürütüyoruz. Bu modelin Türkiye’de örneği yok, ilk kez Batman’da uygulanıyor. Gençlerimize fırsat verdiğimizde neleri başarabileceklerini hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.
VALİ CANALP “TURİZM YATIRIMLARI İVME KAZANDI”
Batman Valisi Ekrem Canalp ise değerlendirmesinde, Turizm Master Planı doğrultusunda kentin turizm potansiyelinin hızla arttığını belirterek, Kozluk’ta termal otel, Sason’da kayak tesisi ve tarihi yapıların restorasyonuyla turizmin çeşitlendiğini söyledi.
Vali Canalp, yıl bitmeden 500 bin turist hedefinin aşıldığını, gelecek yıl 1 milyon turist hedefine ulaşılmasının mümkün olduğunu ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok