4. KİTAP FUARI YARIN AÇILIYOR
4. Kitap Fuarı, kapılarını açmaya hazırlanıyor
Valilik ve Batman Belediyesi’nin işbirliğiyle 27 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan, 100’ün üstünde yayınevinin katılacağı ve çok sayıda yazarın konuk olacağı “Batman 4.Kitap Fuarı” kitapseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Batman’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan “Batman Kitap Fuarı” için yürütülen hazırlık çalışmaları Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri, Belediye Başkan Yardımcıları ve İl Kültür ve Turizm Müdürü ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Vali Şahin, edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda yazar ve düşünürün konuk olacağı 27 Ekim’de kitapsevere kapılarına açacak olan Batman 4. Kitap Fuarı alanında incelemelerde bulundu.
İnceleme sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, Batman Kitap Fuarı’nın artık gelenekselleştiğini dile getirerek, “Kitap fuarını Valilik ve Belediye birlikte yapıyoruz. Fuar süresince pandemi tedbirleri uygulanacak, girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacak. Aşı olan vatandaşlarımız fuarı ziyaret edebilecek. Bütün vatandaşlarımızı ve kitapseverleri 27 Ekim’de başlayıp, 12 gün sürecek olan Batman Kitap Fuarı’na bekliyoruz” diye konuştu. Merkez ve ilçeler de dahil olmak üzere binlerce öğrenciyi servislerle kitap fuarına taşıyacaklarını belirten Vali Şahin, “Öğrencilerimizi kitapla buluşturuyoruz. Kendilerine hediye çekleri veriyoruz. Geçen kitap fuarında 450 bin lira değerinde hediye çeki dağıtmıştık. Bu yıl 800 bin lira değerinde hediye çeki dağıtacağız. Öğrencilerimiz aldıkları bu hediye çekleri ile beğendikleri kitapları alabilecekler. Amacımız okuyan bir gençlik ve okuyan bir nesil üretmektir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok