
HASANKEYF’TE SORUNLAR BİTMİYOR
HASANKEYF’TE SORUNLAR BİTMİYOR
Turizm sezonu başlamasına rağmen Hasankeyf’te çalışmalar çok ağır ilerliyor.
LİMAN YOLU TAMAMLANMALI

Havaların ısınmasıyla birlikte Hasankeyf’i görmek isteyen ziyaretçilerin sayısında da artış gözleniyor. Hasankeyf limanına gitmek isteyen ziyaretçiler, liman yolundaki çalışmalar nedeniyle zorluklar içinde limana ulaşabiliyorlar. Ziyaretçiler sezonun başlamasıyla birlikte sahil yolunun bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade ettiler.
.jpg)
Hasankeyf Kale Turizm Kooperatifi Başkanı Ali Can
HASANKEYF KAYBEDİYOR, BİZ ZARAR EDİYORUZ
Hasankeyf Kale Turizm Kooperatifi Başkanı Ali Can, sahil yolunun ziyaretçileri ve aynı zamanda kendilerini de mağdur ettiğini ifade ederek şunları söyledi: Can “Hasankeyf müze limanı ile ilgili anlaşma yaptığımız tarihten beri liman yolu çalışmaları hala devam ediyor. Ayrıca limanda da giderilmesi gerektiği halde uzun zamandır bir türlü giderilmeyen eksikler nedeniyle her gün ziyaretçi kaybıyla birlikte maddi olarakta zarar etmekteyiz.”
Liman ve liman yolu hazır olmadığından dolayı Hasankeyf’e gelen yerli ve yabancı turistler güzergahta yapılan çalışmalardan dolayı limana gelemektedirler. Kooperatif olarak işin başladığı günden bugüne kadar bu ve buna benzer neden ve sorunlardan dolayı zarar etmekteyiz. Liman yolu çalışmasının en hızlı şekilde tamamlanması, yetkililere bildirdiğimiz limandaki eksiklerinde bir an önce tamamlanması ile birlikte yetkililerden bu süreçteki mağduriyetlerimizin giderilmesini talep ediyoruz. Valimiz sayın Ekrem Canalp'ın sesimizi duymasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Limanın ve liman yolunun hazır olmamasından dolayı oluşan mağduruyetimizin giderilmesini talep etmekteyiz.
Hasankeyf Kale Turizm Kooperatif Başkanı Ali Can konuşmasının devamında Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk’e duyarlılığından dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.
.jpg)




Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok