KAÇAK % 75 CİVARINDA
Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek, kayıt dışı ve israfın çok fazla olduğunu, kaçak kullanımın yüzde 75-80 aralığında seyrettiğini söyleyerek duyarlı vatandaşlara bunu önleme çağrısında bulundu.
Dicle Elektrik Müdürü İşlek:
Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek ve İşletme Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, Halit Can isimli esnaf müşterilerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında konuşan İl Müdürü İşlek, müşterilerinden duydukları memnuniyetin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini belirterek, ‘’Bölgenin enerji şirketi olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Bunun için günün 24 saati ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Müşterilerimiz ne kadar memnun olursa, biz şirket olarak o kadar azimle ve kararlılıkla çalışmayı sürdürüyoruz.’’ dedi. İşlek, gösterdiği ince davranışından dolayı da Can’a ayrıca teşekkür etti.
BATMAN’DA KAYIT DIŞI VE İSRAF ÇOK FAZLA
İşlek, içerisinde bulunduğumuz dönemde Batman’da kaçak elektrik kullanımının yüzde 75-80 aralığında olduğuna işaret ederek, aşırı yüklenme ve israf nedeniyle çok sayıda arıza meydana geldiğini söyledi.Yaşanan arızalardan müşterilerinin olumsuz biçimde etkilenmemesi için gerekli tüm adımların atıldığını ifade eden İşlek, bunun için de kayıt dışı elektrik kullanımından ve israftan vazgeçilmesi gerektiğini kaydetti.
DUYARLI VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
İl Müdürü İşlek, kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfın neden olduğu şebeke arızalarından kentteki herkes gibi esnafların da olumsuz yönde etkilediğini belirtti. İşlek, duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, özellikle israf konusunda çevrelerini bilgilendirmelerini ve kayıt dışı elektrik kullananları uyarmalarını istedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok