ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer paydaş kurumlarla yürütülen 'Ben de Varım Projesi' devam ediyor.

Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşayan öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje ile çocuklara kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginliklerini tanıtma imkanı sağlanıyor.
Ailelerinden alınan izinle, Batman Belediyesi tarafından köylerinden otobüsle alınan öğrenciler Batman’da gezdirilerek keyifli bir gün yaşadı.
Beşiri’nin; Yontukyazı, Eskihamur, Danalı, Karatepe, Örmegöze köyleri ile İslamköy, Nejen, Bigevra, Bayramlı, Kökebir, Kezik, Döşeme mezralarında, 5-8. sınıfta okuyan 270 öğrenci Batman’da konuk edildi.
1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımına destek vermek amacıyla 19 Mayıs Sentetik Semt Sahası’nda yapılan futbol maçını izleyen öğrenciler taraftar heyecanı yaşadı.
Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından köylerinden alınan öğrencilere Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde animasyon film izlettirildi. Hafta sonunu eğlenceli bir şekilde geçiren öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği ‘Ben de Varım Projesi’ kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bulunan ‘Kitap Okuma Noktası’ ziyaret edilerek öğrencilere kitap sevgisi anlatıldı.
Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkürlerini iletti.


Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok