"En iyi bilgi hayata dair olan bilgidir"
TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan öğrenciler, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulundan Yasemin Ekmiş, Atatürk Ortaokulundan Simanur Beyaz, özel kolejlerden Hüseyin Baran Oktay ve Buğra Keser'i öğretmenleriyle beraber makamında konuk etti.
Öğrencileri tebrik eden Kurtaran, başarılarının devamını diledi. Kurtaran, "Temennim bu başarınızın akranlarınıza ve sizden küçük kardeşlerinize güzel bir örnek olmasıdır. Sizler önünüze hedefler koyarak daha büyük başarılara ulaşmak için daha çok çalışmalısınız. Çok çalışarak gelecekte kendinize, ailenize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlara faydalı ve güzel hizmetlerde bulununuz. Yaşadığımız coğrafya çok önemli bir coğrafya ve bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var. Coğrafyamızın kıymetini biliyoruz ama daha çok bileceğiz." dedi.
Daha güçlü olmak için bilginin önemine değinen Kurtaran, "Bu coğrafyaya sahip çıkmak ve sahip olduğumuz medeniyetin gereği olarak adalet dağıtmak için güçlü olmalıyız. Güçlü olmak, geleceğimiz ve ülkemiz için çok okuyacağız, bilgi sahibi olacağız. Güzel olan bilgilerimizi davranışa dönüştüreceğiz. Bilgi sadece sınav için elde edilecek bir şey değildir. En iyi bilgi hayata dair olan bilgidir." ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Kurtaran, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok