5. BÖLGE ASKOM TOPLANTISI BATMAN’DA DÜZENLENDİ
5. BÖLGE ASKOM TOPLANTISI BATMAN’DA DÜZENLENDİ
Batman’da 5.Bölge ASKOM Toplantısı düzenlendi.
Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunun sağlanması amacıyla Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinin katılımıyla 5. Bölge ASKOM toplantısı Batman’da yapıldı.Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz.Dr Eray Çınar’ın da katılım gösterdiği toplantıya Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Mardin İl Sağlık Müdürleri ile kamu, özel ve üniversite hastane başhekimleri katıldı.
Bölge iller arasında işbirliğini artırmaktadır
Özel bir mekânda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Hakan Pamukçu,öncelikle 5. Bölge ASKOM toplantısına ev sahipliği yapmalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi veşöyle devam etti, “ASKOM 5. Bölgenin Acil sağlık Hizmetleri kapsamında verimliliği artırmak ve gerekli organizasyonun sağlanması, sorunları yerinde tespit edip, eksik yönlerin belirlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacı ile ASKOM Ekim dönemi toplantısını Batman’da düzenlemiş bulunmaktayız. Bölge illerin yoğun bakım ihtiyaçları, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri sunumunda genel tedbirlerin alınması, iller arası hasta sevkleri, bölge illerimiz arasındaki işbirliğin artırılması ve acil sağlık hizmetinin kesintisiz, ulaşılabilir ve etkin olarak sürdürülebilmesi gibi konuların ele alınmasıiçin bir arada bulunmaktayız. Bilgi paylaşımı ve iyileştirici kararların alınması noktasında bu toplantılar faydalı olmaktadır.”
Acil sağlık hizmetleri değerlendirildi
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Eray Çınar’akatılımlarından ve sunacakları katkıdan dolayı ayrıca teşekkür eden Pamukçu, 5. Bölge ASKOM toplantısının verimli ve etkili bir şekilde geçmesini temenni etti.
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Eray Çınar ile Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak İl Sağlık Müdürleri de birer konuşma yaparak acil sağlık hizmetleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. 5. Bölge ASKOM toplantısı,İller bazındaki sorunların karşılıklı görüşülmesi, çözüm önerileri, Acil Sağlık Hizmetlerinde çevre illerle entegrasyona vurgu yapılması ve karşılıklı görüş alış verişi ile sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok