23 NİSAN COŞKUSU!
23 NİSAN COŞKUSU!
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü Batman’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
.jpg)
Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı´na İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları İbrahim Güneş ve Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kamu Kurum Müdürleri Siyasi Partilerin İl Başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı; öğrenciler tarafından okunan şiirler, sergilenen halk oyunları ve dans gösterileri ile devam etti.
Renkli görüntülere sahne olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrencilerin sunduğu gösteriler beğeniyle izlendi.
Kutlama programı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 02KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 03YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 04700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 05ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 06TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 07BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 08ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 09MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 10ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 11CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 12RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 13ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 14BARAJLAR İÇİN ALARM
- 156 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI




Henüz Yorum yok