Engelli Vatandaşa Kapıda Hizmet
Dicle Elektrik’ten engelli müşterilere kapıda hizmet
Tüketicilerin işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmeleri için sorumluluk bölgesindeki illerde kısa adı 3M olan Müşteri Memnuniyeti Merkezleri açan Dicle Elektrik, işlemleri için şirkete gelen yaşlı ve hasta müşterilerini ihtiyaç duyduklarında evlerine kadar bırakırken, engelli müşterilerine ise gerektiğinde kapıda hizmet veriyor.
Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü’ne uzlaşma ve tahsilat işlemleri için gelen ve yürüme engelli olan Suriyeli Muşal Muho Hüseyin isimli tüketicinin yardımına 3M görevlileri koştu. Kapıda karşıladıkları tüketicinin abone bilgilerini alan görevliler, engelli aracında bekleyen Hüseyin’e tahsilat durumu ve ödeme seçeneklerini sundular. Aracından inmeden kapıda işlemlerini tamamlayan tüketici Muşal Muho Hüseyin, Dicle Elektrik çalışanlarına teşekkür ederek buradan ayrıldı.
“En iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz”
Müşteri Memnuniyeti Merkezi sorumlusu İkram İnançlı, ekip olarak buraya gelen tüketicilere daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştıklarını söyledi. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen İnançlı, “Tüm tüketicilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak yaşlı, engelli ve hasta tüketicilere ayrı bir ehemmiyet gösteriyoruz. Bu tüketicilerden talep geldiğinde kendi araçlarımızla evlerine kadar bırakıyor veya bu örnekte olduğu gibi yorulmamaları için işlemlerini kapıda yapabiliyoruz. Tüketicilerimizin buradan memnun ayrılmaları bizi de memnun etmektedir” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 02EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 03BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 04DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 05E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 06MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 07BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 08Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 09KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 11YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 12ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''
- 13KARLA MÜCADELE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
- 14“2026 HEDEFİMİZ; GÜÇLÜ BATMAN, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
- 15FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok