Petrolspor yönetimi basınla bir araya geldi
Petrolspor yönetimi basınla bir araya geldi
Medical Park Batman Petrolspor yönetimi basın ile bir araya gelerek spor gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Kulüp Başkanlığını bırakan Ekrem Konaç, kulübü yeni alan İrfan Yurttaş’a teşekkür ederek takımın daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Medical Park Hastanesi ek binasındaki toplantıya başkanlığı bırakan Ekrem Konaç, kulübü yeni devralan İrfan Yurttaş, Medical Park Hastanesi Müdürü Yavuz Selim Baş ve futbolcular katıldı.
TAKIMA DESTEK VERMELİYİZ
Medical Park Batman Hastanesi Müdürü Yavuz Selim Baş, iyi günde kötü günde takıma destek verilmesi gerektiğini belirterek, Medical Park sponsorluğu üst lig takımlarda olurdu. Biz yaptığımız girişimlerden sonra Petrolspora destek çıktık. İnşallah takımda sportif anlamda toparlar. Bu takım şehrin değeridir” dedi.
SPONSORLUK ÖNEMLİ
Kulübü bırakan Ekrem Konaç: “Medical Park sağlık sponsorluğu ve maddi destekleri var. 500 bin TL’ ye yakın sponsorluğu kapsıyor. Ameliyat muayene her türlü imkan sağlanıyor. Maddi değerinin yanında manevi destek var. Sponsorluk önemli. Kulübün geliri var. Ancak gelir gider arasında çok fark var. BATSO öncülüğünde bir çalışma yapılıyor. Bu çalışma kulübün hayrına olur. Kulübe sahip çıkılırsa daha iyi yerlere gelir. Bu kulüp Batmanındır. Takım çok yakında iyi yerlere gelecek. Şehir birlik olsun. Medical Park ismini Petrolspor’un önünde gördüğümüze gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Takımı devralan İrfan Yurttaş ise: “Öncelikle takımın hissedarıyım. Tarık hocamızın da katkısı var. Yönetimsel bazda henüz tamamlanmış bir süreçte değiliz. Bizde sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Ondan sonra belki daha ayrıntılı konuşuruz. Takımı ayakta tutmak için maddi açıdan bir takım projelerimiz var. Maliyetli bir süreçtir. Kaynaklarımıza göre hareket edeceğiz. Bizim açıdan tamamlanmamış bir süreç var. Onun için kesin bir şey söyleyemeyiz. Durum netleşsin ondan sonra harekat edeceğiz. Medical Park ailesinin sponsorluk sözleşmesi bizi sevindirdi” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 02ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 03OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 04OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 05TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 06WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 07"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 08EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 09YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 10EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 11KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 12EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 13DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 14GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 15"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"




Henüz Yorum yok