Ayngebire Şelalesi 4 mevsim cezbediyor
Batman'ın en büyük ilçesi Kozluk (Hezo) Ayngebire Piknik Alanı'nda bulunan Ayngebire Şelalesi, çeşitli bitki örtüsü, kanyonu ve 2 bin 821 rakımlı Mereto Dağı'ndan akan su kaynağıyla görenleri cezbediyor.
Doğaseverlere ve fotoğraf tutkunlarına doğal bir stüdyo imkanı sağlayan Ayngebire Şelalesi, her mevsim olduğu gibi bahar mevsiminde de ilgi görüyor.
Yaklaşık iki kilometrelik şelale yolu boyunca beliren asırlık çınarlar da ziyaretçilere ayrı bir güzellik sunuyor.
Şelalede fotoğraf çektiren bölgedeki vatandaşlar, kayda değer Ayngebire Şelalesi'nde bazı düzenlemeler yapılarak turizm potansiyelinin yükseltilmesini istiyor.
Şelalede fotoğraf çektirmeye giden Heyder Yüksel "Bölgemizin önemli doğa güzellikleri arasında yer alan Ayngebire Şelalesi'ndeyiz. Doğası adeta huzur verici. Burası birçok şehirden gelen fotoğrafçıların ve doğaseverlerin ilgi odağı oluyor. Burada gelin, damat çekimlerinin de yapıldığına ara sıra şahit oluyoruz. Buranın desteğe de ihtiyacı var aslında. Yetkili mercilerimiz burada ufak bir altyapı çalışması yapabilirler. Doğası zaten çekici ve cezbediyor. Yapılacak çalışmayla daha çok turist bölgemize çekilebilir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 023.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 03BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 04BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 05472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 0619 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ
- 07VALİ CANALP’TAN HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
- 08300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 09KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 10“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 11BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 12“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 13Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 14Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 15Aranan 23 şahıs yakalandı




Henüz Yorum yok