TÜGVA’DAN “40 HADİS YARIŞMASI”
TÜGVA’DAN ÇİZİMLERLE “40 HADİS YARIŞMASI”
TÜGVA’nın ortaokul öğrencilerine yönelik yarışmalarından biri olan “Çizimlerle 40 Hadis” yarışmasının başvuruları devam ediyor. Yarışmada çocukların sanatsal yönlerinin geliştirilmesi hedeflenirken aynı zamanda belirlenen hadisler ile peygamber sevgisinin pekiştirilmesi de amaçlanmaktadır.Yarışma da Türkiye’de ilk 20’ye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecektir.
Online Son Başvuru Tarihi:14.02.2021
Elden Teslim Son Başvuru Tarihi 26.02.2021

Yarışma ile ilgili olarak açıklama yapan TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet ONUTÇU, TÜGVA ‘nın marka olmuş Çizimlerle kırk hadis yarışmasını geçen sene Batman’ın merkez ve İlçelerdeki okullarımızda tanıtımını yaparak yüksek bir katılımcı sayısına ulaşmıştık. Bu sene de Batman’ın reklam bilbordlarında yarışmamızın tanıtımını yaparak geçen senelere göre daha fazla bir katılım sağlanmasını hedefliyoruz. Onutçu bu yarışmadaki temel amacımızın öğrencilerin Peygamber Efendimizin sözlerini okuyarak anlamasının yanında, bunları çizerken, düşünmelerini, hayal etmelerini ve zihinlerinde Peygamber Efendimizin öğütlerinin yerleşmesini amaçladıklarını söyledi. Özellikle çocuklarımızın evlerde olduğu şu pandemi sürecinde ev ortamına daha neşeli ve daha güzel bir hale getirecek bir yarışma. Tabii çizimlerle 40 Hadis Yarışmasının ödülleri de çocuklarımızı mutlu edecek şekilde düşündük. dedi.

TÜRKİYE’DE İlk 20’ye Giren Öğrencilere Şu Ödüller Verilecektir.
• İlk 5’e giren elektrikli scooter
• ikinci 5’e tablet
• 10 kişiye akıllı bileklik
Yarışmaya Nasıl Başvurulacak ?
TÜGVA Çizimlerle 40 Hadis Yarışmasına http://tugva.org/cizimlerle-40-hadis/ adresinden başvuru yapabilir. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok