GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gençlik Kurulu Batman Şubesi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
“GELECEĞİN İŞ İNSANLARINI YETİŞTİRİYORUZ”
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gençlik Kurulu Batman Şubesi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen buluşmada hem gazetecilerin bayramı kutlandı hem de derneğin son 8 ayda gerçekleştirdiği faaliyetler kamuoyuyla paylaşıldı.
8 AYDA 10'DAN FAZLA SOSYAL PROJE
ASKON Batman Şube Başkanı Bilal Çağlayan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantıda basına açıklamalarda bulunan Başkan Çağlayan, basının şehir için taşıdığı öneme vurgu yaparak, “Sizler bu şehrin hafızası, vicdanı ve en güçlü sesi oldunuz. Genç ASKON olarak bizler de bu şehre değer katmak isteyen genç girişimcileriz” dedi.
Çağlayan, göreve geldikleri günden bu yana toplum yararına birçok projeye imza attıklarını belirterek, öne çıkan faaliyetleri şöyle sıraladı : Beşpınar Ortaokulu’na mont ve ücretsiz tıraş desteği, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda sinema etkinliği, Batman Petrolspor antrenmanına moral ziyareti, Engelliler Spor Kulübü’ne destek ziyareti, Ramazan ayında 100 Afrikalıya iftar organizasyonu, İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı, 23 Nisan’da hastane çocuklarına hediye dağıtımı, Engelliler Haftası’na özel gösteriler, TEGV ile fidan dikimi ve hayvan barınağına mama yardımı, ‘Gençler Gelecekler Buluşuyor’ projesi kapsamında öğrencilere iş gezisi.” Genç ASKON’un temel hedefinin gençleri geleceğe hazırlamak olduğunu belirten Başkan Çağlayan, “Yaptığımız her işte gayemiz; gençlerimize umut olmak ve onları daha sağlam adımlarla geleceğe taşımak. Güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok