
BELEDİYE FAYDALI BİREYLER VE SPORCULAR YETİŞTİRECEK
BELEDİYEMİZ ÜLKESİNE FAYDALI BİREYLER VE SPORCULAR YETİŞTİRMEK ÜZERE KOLLARI SIVADI
Belediyemiz, 2020-2021 yılları arasında yapılması planlanan ve hedeflenen sportif faaliyetlerini açıkladı.
Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü, bir çok branşta faaliyet göstermek için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Altyapıdan başlayarak ülkesine faydalı bireyler ve sporcular yetiştirmeyi hedef alan Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü, farklı mahallelerde bulunan 12 semt sahasıyla kenar semtlerde bulunan gençleri spora kazandırmak için kolları sıvadı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği futbol sporunun yanı sıra su sporları, su topu, kano, kürek, yelken ve yüzme takımları kurarak farklı branşlarda turnuva düzenlemeyi hedefliyor.
Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri: “Uzak Doğu sporları olarak bilinen taekwondo, judo, wushu, muaythai, kick boks, karate sporları uzman eğiticiler tarafından çocuklarla buluşturulacak. Engelli yüzme, su topu, okçuluk, bilardo, dart, paten kay kay ve dart sporlarını mental anlamda rahatlatacak sporların yapılmasını sağlayacak” dedi.
Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle bir süre ertelenen sportif faaliyetlerde 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerini kucaklayan Belediyemiz, bölgede yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek için ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ sloganı ile ücretsiz yüzme kursları açacak.
Yetkililer ayrıca, ilimizdeki bazı parklarda halkımızın sabah sporunu uzman antrenörler eşliğinde yapması için çalışmalara başladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok