
VALİ ŞAHİN'DEN "ÖĞRETMENLER GÜNÜ" MESAJI
Vali'den ‘öğretmenler günü’ mesajı
Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Şahin’in mesajı şöyle; “Büyük fedakârlık ve özveri ile geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılayan, hak, adalet, sevgi ve saygı gibi yüce değerleri davranış haline dönüştüren öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir.
Gençler de öğretmenlerin eseridir’ diyerek, öğretmenlik mesleğinin önemini en güzel şekilde ifade etmiştir. Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşerek hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anarken görev başındaki ve emekli tüm öğretmenlerimize aile ve öğrencileriyle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu günler diliyorum.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 0130 MİLYONLUK VURGUN YAPAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 02ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 032.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 04Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 05Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 06Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 07BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 08Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 09BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 11Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 12MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 13BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 14GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 15İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
Henüz Yorum yok