TÜRKİYE’DE BİR İLKİ DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ
TÜRKİYE’DE BİR İLKİ DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ
Türkiye’de ilk defa Batman Belediyesi’nce hayata geçirilecek proje sayesinde ‘yaya kaynaklı can kayıplarının’ minimum seviyeye indirilmesi hedefleniyor.
İçişleri Bakanlığı’nca trafikte yaya önceliği mottosuyla hayata geçirilen “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” ve “Trafikte Sıfır Can Kaybı” projelerinin ardından Batman Belediyesi kentte çıtayı bir tık daha yükseltti.
Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, gece meydana gelen/gelebilecek olası yaya kazalarını önlemek amacıyla 1 yıllık Ar-Ge çalışmasını tamamladı.
Kent genelinde gerçekleştirdiği ‘Led Işıklı Yaya Geçidi’ sistemi ve ‘Sinyalizasyon Direklerinin Led Işıklarıyla’ giydirilmesi çalışmasıyla trafik ışıklarının görünürlüğünü artıran Batman Belediyesi, Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan ve Ziya Gökalp, Sağlık ve Pınarbaşı mahallelerini birbirine bağlayan İluh Devlet Hastanesi önünde pilot uygulama çalışmasını değerlendirecek. Çalışmalar olumlu sonuç verirse Batman geneline de yaygınlaştırılacak.
AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan proje ile Batman’ın 5 farklı lokasyonunda bulunan kavşak ve yaya geçitlerinde; gece ve sisli ortamda araçlar, yolun karşısına geçmek isteyen yayaları rahatlıkla görebileceği gibi geçiş hakkı da tanıyacak.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok