"Batman'da 230 proje yürütülüyor"
Batman İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 yılı 2'nci dönem toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.
Valiliğin konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Batman'daki kamu kurumlarının müdürleri ve ilgili yetkililer katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Deniz, Batman'da yapılan ve devam eden kamu yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Batman'da yatırımcı kuruluşlar üzerinden yürütülen 230 projenin bulunduğunu belirten Deniz, "Bu projelerin toplam tutarı 3 milyar 503 milyon 399 bin TL'dir. Bu projeler için 2017 yılı 2'nci dönem itibariyle bir milyar 146 milyon 86 bin TL harcama yapılmıştır. 2017 yılında ayrılan ödenek tutarı 809 milyon 85 bin TL'dir. Bu ödeneğin 76 milyon 325 bin TL'si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre, proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 16,09, fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 29,95 olmuştur." dedi.
Deniz, yatırım programında bulunan 16 kuruluşa ait 230 projenin durumu hakkında bilgi vererek, 11 projenin bittiğini, 107 projenin devam ettiğini, 28 projenin ihale aşamasında olduğunu, 84 projenin henüz başlanamayan projeler arasında yer aldığını belirtti.
Vali Deniz, bu projelerin 29'unun tarım, 44'ünün ulaştırma, 4'ünün madencilik, 27'sinin eğitim, 43'ünün enerji, 19'unun sağlık, 8'inin yükseköğretim ve 56'sının bunun dışındaki kamu hizmetleriyle ilgili olduğunu ifade etti.
Toplantıda il ve ilçelerdeki sorunlar ile buralara yapılan yatırımlar masaya yatırılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.
Kamu kurumlarının müdür ve yetkilileri tarafından hazırlanan yatırım ve projelerle ilgili raporlar Deniz'e sunuldu.
Toplantıya katılan kurumlar, yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında geniş kapsamlı bilgiler sundular.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok