ÖDÜL GECESİ
Yılın başarılı Gazetecilerine ödül töreni
Batman Basın Konseyi’nin bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği yılın başarılı gazetecileri ödülleri yarın (Cumartesi) sahiplerini buluyor. Geceye Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat’ta katılacak.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULUYOR…
Batman Basın Konseyi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Yılın Başarılı Gazeteci Ödülleri’ yarışmasında, kentte görev yapan gazetecilerin yanısıra, ulusal yayın kuruluşlarında görev yapan başarılı gazetecilere de ödül verilecek. Bu gece Mezopotamya Otelinde düzenlenecek ödül töreninde 8 dalda ödül almaya hak kazanan gazeteciler ödüllerine kavuşacak. Batman’da görev yapan gazetecilerin yanı sıra Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat’ta yılın başarılı köşe yazarı seçildi. Gazetecilik mesleğine yaptığı katkılarından dolayı Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e de teşekkür plaketi verilecek.
“KÖTÜ GİDİŞATI TERSİNE ÇEVİRMELİYİZ”
Bu yıl hem ulusal, hem de yerel gazetecileri ödüllendirdiklerini ifade eden Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, “Ödülleri alacak arkadaşların, ömür boyu ödüllere layık işler yapacaklarına inanıyorum. Her ne kadar gazetecilik mesleği itibar kaybediyorsa, cazibeliğini yitiriyorsa, biz basın mensuplarına düşen en önemli görev bu kötü gidişatı tersine çevirmek. İstedik ki bu ödüller gerek demokrasi kültürümüzün yaygınlaşmasına katkı sunsun, gerek meslektaşlar arasında tatlı bir rekabet başlatsın, gerek ise gazetecilik mesleğinin daha üst seviyelere taşınmasını sağlasın” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok