YETİMLERİN YÜZÜ CANSUYU İLE GÜLÜYOR
Dünya üzerinde mazlum ve mağdurlara ulaşmayı hedefleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hem Dünya üzerinde hem de Türkiye’de bulunan yetimlere, vatandaşlardan aldığı yetim aidatlarını her ay ulaştırarak yetimleri korumaya almaya devam ediyor.
Yetim sponsoru olan vatandaşlara ise yetimler ile ilgili bilgileri barındıran yetim karnelerini ulaştırarak vatandaşların verdiği yetim aidatlarının kime ulaştığı ile ilgili sorularının cevabına ulaşmasını sağlıyor.
PROJELER İLE DAYANIŞMA DAHA DA ARTTIRILIYOR
Bir yetime sponsor olmak isteyen vatandaşlar için birçok yol bulunuyor. Sponsorluklar bireysel olarak bir ya da birden çok yetimi himaye etme şeklinde olabileceği gibi; okulların, sınıfların, kurumların, arkadaş gruplarının, ya da farklı grupların bir araya gelerek oluşturacakları havuzdan elde edecekleri birikimlerle yetim sponsorluğu üstlenmeleri şeklinde olabilmesi de mümkün. Gerçekleştirilen projeler ile dayanışmanın arttırılması hedefleniyor.
Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, Hem Dünya’da hem de Türkiye’de yetim sayısının çok yüksek olduğunu belirterek, yaranın sarılması için gerçekleştirilen projelere destek çağrısında bulunan daha çok Yetime sahip çıkmaya ihtiyaç olduğunu belirtti.
Turan, “Cansuyu ailesi ve yetim çocuklarımız adına kıymetli yetim sponsorlarımıza ve bağışçılarımıza teşekkür eder Allah razı olsun diyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 02MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 03MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 04850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 05STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 06YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 07TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 08Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 09“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 10VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 1113. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 13BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 14“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 15ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ




Henüz Yorum yok