“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Naif Gümüş, kentte faaliyet gösteren özel hastanelere yönelik saha ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ziyaretlerde sağlık hizmet sunumunda iş birliği, rehberlik ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Özel Batman Yaşam Hastanesi ve Batman Medical Point Hastanesi’ne yapılan ziyaretlerde, hastane yöneticileriyle bir araya gelen İl Müdürü Naif Gümüş, Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamındaki uygulamaları, güncel sağlık hizmetleriyle ilgili gelişmeleri ve sahada yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerilerini masaya yatırdı. Görüşmelerde hasta memnuniyetinin artırılması ve sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulması için atılması gereken adımlar da detaylı şekilde ele alındı.
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan SGK İl Müdürü Naif Gümüş, sağlık alanında yürütülen iş birliğinin önemine dikkat çekerek “Kurum olarak vatandaşlarımızın kaliteli, erişilebilir ve sürdürülebilir sağlık hizmetlerine ulaşmasını öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz. Özel sağlık kuruluşlarımızla kurduğumuz yapıcı iş birliği sayesinde hem hizmet kalitesini artırmayı hem de sahada karşılaşılan uygulama sorunlarına yerinde çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Rehberlik anlayışıyla yürüttüğümüz bu ziyaretler, aynı zamanda vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik stratejilerimizi de güçlendiriyor. Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmaya yönelik bu saha çalışmalarımızla, kamu-özel sektör iş birliğini güçlendirerek hem kurumlar arası koordinasyonu hem de vatandaş odaklı hizmet yaklaşımını ileriye taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok