
11. Etap KKYDP bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hakkında tebliğin bilgilendirme toplantısı, Batman’a bağlı 5 ilçede gerçekleştirilen tanıtım etkinlikleriyle devam ediyor.
Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdoğan Avcı ve Teknik Personelin çalışmasıyla yürütülen ilçedeki bilgilendirme faaliyetleri, Beşiri Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantıyla başladı. Buradaki toplantıya, Beşiri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Hasan Uras'ın yanı sıra tarımsal danışmanlar, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Katılımcılara, 11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları Tebliğinin içeriği ve uygulama şartları, slaytlar eşliğinde sunum yapılarak anlatıldı. Sunumdan sonra katılımcıların sorularına cevaplar verilerek detaylandırma sağlandı. Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk'ta yapılan toplantılardan sonra Sason'da yapılan toplantıyla ilçe bilgilendirme faaliyetleri tamamlanmış oldu.
Bilgilendirme çalışmaları konusunda bir açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas şunları söyledi; “Beşiri'de olduğu gibi Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk ilçelerinde de toplantılara büyük ve coşkulu bir katılımın olması, çiftçinin ekonomik refahını yükseltmesine yönelik gayretini görmek açısından sevindiriciydi. Bu türlü hibe projelerinin yapılmasından dolayı halkımız son derece memnun. Çiftçilerimize ve girişimcilerimize yönelik hibe çalışmaları artarak devam edecek ve halkımızın ekonomik gelir seviyesini arttırarak Batmanımıza sosyo-ekonomik yönden fayda sağlayacaktır."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok