ESKİ MUHTARLAR AĞIRLANDI
Vali Ekrem Canalp, merkez, ilçe ve köylerde muhtarlık görevini yürütürken, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleriyle muhtarlık süreleri biten muhtarları, yemekte ağırlayarak yürütmüş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yemeğe; Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz ve Mustafa Caner Culukar, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Sason Kaymakamı Murat Mete ile merkez, ilçe ve köylerde görev yapmış eski muhtarlar katıldı. Yemekte bir selamlama konuşması yapan Vali Canalp, her türlü kamu hizmetinin ayrı bir güzelliğinin olduğunu ama en kıymetli ve önemli olanın muhtarlık olduğunu ifade ederek, “Muhtarlık görevi iki şeyi bünyesinde barındırır. Belediyeler ve İl Özel İdaresi gibi muhtarlık müessesesi de bir mahalli idare birimidir. Mahalli idari birimi olan muhtarlık aynı zamanda bir devlet birimidir. Çünkü muhtarlar, mahalli idaresinin çok daha ötesinde çoğu zaman devlet görevini yürütmekle mükellef alan kişilerdir. Muhtarlarların diğer kamu görevlilerinden bir farkı var; seçimle göreve geldikleri için de belli zamanlarda seçilip görev yapıp, belli dönemlerde de gerekiyor. Bu da normal ve olması gereken bir şeydir. Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz.
Bu görev bittikten sonra da sizlerle beraber nasıl çalıştıysak bundan sonra da yine kalpten ve gönülden çalışmaya devam etmek isteriz. Bu yemek; yapmış olduğunuz kamu görevi ve kamu hizmetinden dolayı bir teşekkürdür yemeğidir. Aynı zamanda da kurmuş olduğumuz diyaloğun da aynı şekilde devam ettirme isteğidir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 02İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 03VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 04GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 05SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 06BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 07İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 0827 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 09AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 11BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 12Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 13VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 14KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 158 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!




Henüz Yorum yok