YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3.Kademe Yüzme Antrenörü Mahsum ÖZDEMİR büyük düşünüyor ve bu düşünce doğrultusunda sporcu yetiştiriyor.
Türk Devletleri Teşkilatı ‘’ Herkes İçin Yüzme ‘’ Projesi kapsamında Şanlıurfa İlinde yapılan 8.Bölge Yüzme Müsabakaları’na, ilk defa Batman’dan yüzme sporu branşında katılım sağlayan sporcu kafilesinde Baş Antrenör olarak görev alan Mahsum ÖZDEMİR, yaklaşık 7 aydır performans sporcusu olarak hazırladığı Berat Samet KÜNKÜL’ün, 14 yaş kategorisinde 1 inci olması sonucunda büyük mutluluk yaşadı. Mahsum ÖZDEMİR; ‘’ Berat Samet ile yaklaşık 7 aydır, haftanın 4 günü, teknik, taktik ve kondisyon kazandırmaya yönelik antrenman yaptık.
Bu geçen sürecin sonunda elde ettikleri başarıyı çok fazla büyütmediklerini ancak doğru işler yaptığımızı görmemiz açısından bu başarıyı değerli buluyoruz. Grup müsabakalarında tanıştığımız, Amerikalı ünlü yüzücü Michael Phelps ile çalışmış, Yüzme Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Erkan GÜNAY, sporcumuzun yaptığı derece nedeniyle bizi kutladı. Bu durum bizi çok mutlu etti. 4-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Konya’daki projenin Türkiye Şampiyonası’nda da, İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporcumuzun ileriki süreçte daha iyi yere gelmesi için bilimsel çalışmalara ağırlık vererek hazırlayacağımız kısa, orta ve uzun vadeli programlarla hedeflerimize ilerleyeceğiz. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta İl Müdürümüz Mehmet Şafi ÖZPERK olmak üzere, İl Müdürlüğümüzün tüm birimlerine ve velilerimize teşekkür ederim ‘’ dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok