AK PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞINDAN DEM PARTİ BATMAN MİLLETVEKİLİ ZEYNEP ODUNCU'YA CEVAP
AK Parti Batman İl Başkanlığı, Meclis Genel Kurulu’nda DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu tarafından dile getirilen iddialarla ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Açıklamada Oduncu'nun iddialarının asılsız olduğu belirtildi.
AK Parti Batman İl Başkanlığınca yapılan basın açıklamasında:
"Son günlerde, Meclis Genel Kurulu’nda DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu tarafından dile getirilen iddialarla ilgili olarak, AK Parti Batman İl Başkanlığı olarak aşağıdaki açıklamayı yapma gereği doğmuştur.
Sayın Oduncu’nun, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kayyım yönetiminin AK Parti adayı adına dağıtılmak üzere 53 milyon TL’lik yardım kolisi aldığına dair iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür iddialar, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen yardım faaliyetlerini karalamaya yönelik asılsız ve mesnetsiz suçlamalardır.
-DAĞITILAN YARDIM KOLİLERİ
2021-2022 yılları arasında her Ramazan ayında aynı şekilde ramazan kolileri dağıtılmış olup, ayrıca 2023 yılı sel felaketinde ve 2023 yılı 6 Şubat depreminde de aynı şekilde yardım kolileri dağıtılmıştır.
Söz konusu yardım kolileri, Batman Belediyesi kayyımı olan Valilik tarafından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda ve Batman Belediye Meclisi tarafından alınan kararlar doğrultusunda, Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kayıtlarında bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza düzenli olarak dağıtılmaktadır. Bu yardımlar, Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilmekte olup, tamamen Batman Belediyesi'nin kendi logosuyla dağıtılmaktadır ve seçimle hiçbir alakası yoktur.
-ASILSIZ İDDİALAR VE GERÇEKLER
DEM Parti, yardım kolileri gibi hassas bir konuda dahi asılsız iddialar ortaya atarak, karalama politikasını sürdürmektedir. DEM Parti, yalan üretme partisi haline gelmiş olup, kendi iradeleriyle değil, bir yerlerden aldıkları talimatlarla hareket eden bir kukla partisi olarak faaliyet göstermektedir. "Çamur at, izi kalsın" mantığıyla hareket eden DEM Parti, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılan yardım kolilerine dil uzatacak kadar küçülmüştür. Bu tür iddialar, yalnızca asılsız olmakla kalmayıp, yardım faaliyetlerimizin gerçek amacını gölgelemeye yöneliktir.
AK Parti İl Başkanlığı, kendi bütçesi dışında hiçbir kurumun bütçesini kullanmamış, seçim çalışmalarını ve yardımları kendi bütçesiyle gerçekleştirmiştir. Yardım gibi önemli bir konuyu siyasi malzeme yapmayacak kadar yüksek bir parti olan AK Parti, bu tür şeyleri ancak DEM Parti gibi yalan üretmeye alışkın partilerin yapabileceğini belirtmek isteriz.
Hizmet üretemeyen ve beceriksizliklerini bu tür yalan haberlerle örtmeye çalışan DEM Parti, kendi yönetimleri sırasında yardım etmeyi bilmedikleri gibi, var olan tüm yardım anlaşmalarını da reddetmişlerdir. Bugün bu tür yalan haberlerle kamuoyunu yanıltmaya çalışmaları, acziyetlerinin ve çaresizliklerinin bir göstergesidir.
SONUÇ
Bu tür yardımlar, vatandaşlarımızın refahını artırmak ve sosyal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla her yıl titizlikle gerçekleştirilmektedir. DEM Parti’nin iddiaları, yalnızca asılsız olmakla kalmayıp, bu yardımların gerçek amacını gölgelemeye yönelik çamur politikalarından ibarettir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
AK Parti Batman İl Başkanlığı"
Etiketler : #PARTİ,#BATMAN,#İL,#BAŞKANLIĞINDAN,#DEM,#PARTİ,#BATMAN,#MİLLETVEKİLİ,#ZEYNEP,#ODUNCU'YA,#CEVAP,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok